Despre

De la tamaduitor de trup la tamaduitor de suflet. De la asistent medical la ghid de turism. Exista mai multe feluri de a le fi de folos oamenilor si de a le oferi o Bucurie, o Imbratisare, Un Zambet, dar si un Multumesc. Asta mi-am dorit dintotdeauna… atunci, ca şi acum! Am dorit din suflet sa cunosc lumea! Lumea cea mare şi frumoasă!

 

 

Cine suntem? Suntem o mare echipa. Echipa Oameni mulțumiți, oameni care au intrat de buna voie in aceasta echipa și care s‐au declarat multumiti. Oameni de vârste diferite, cu meserii diferite, cu gusturi diferite, având un numitor comun. Toți, oameni cu suflet mare, deschiși, dornici să găsească alături de noi acel ceva după care tânjeau.

După obiectul de activitate din statut suntem agenție de turism. Ca orice agenție trebuia să avem un nume. Suntem Oameni Mulțumiti. Pentru că am pus suflet în ceea ce făceam, sigla noastră nu putea fi altceva decât o inimă. Pentru cine bate inima noastră? Pentru oameni. De aceea am așezat în inima noastră doi oameni. Ce‐și zic cei doi? Dăruiește, Mulțumește, Îmbrățișează, cuvinte care au devenit sloganul nostru.

IF-i 3460_polita semnata OAMENI MULTUMITI

Licenta Oameni multumiti

 

Parerile prietenilor

Impresii ale celor care au fost cu Oameni multumiti

  • ELENA CUIBAC:

   UNUI SUFLET MINUNAT
   Drumul cu zarea
   Muntele și marea
   Ne așteaptă, fericiți
   Pe noi Oameni Mulțumiți
   De IRENA însoțiți.
   De și-a pus ceva în cap
   EA, pe dat’ a rezolvat.
   Imediat te-avertizează
   Si apoi te informează.
   Din patru zări ne adună
   Ca totul să meargă strună.
   Iar la drum, cand ai plecat
   Cu EA, totu-i minunat.
   Hai mai mulți, veniți și voi
   Să călătoriți cu noi.
   Noi ce suntem fericiți.
   Suntem Oameni Mulțumiți!

   Autor: Eu o ❤ bună!
   ELENA CUIBAC

  • Marilena Adascalitei – solista formatiei Cristal:

   In primul rand vreau sa îți mulțumesc ție Ire pt invitație. M-am distrat foarte frumos. Dacă eu trebuia sa fiu surpriza, am ajuns sa fiu surprinsa de tot grupul. Sunteți minunați cu toții și ma bucur din suflet ca v-am cunoscut. Îmi place totul la voi. Se vede ca sunteți oameni cu suflet frumos pentru ca știți sa va distrați frumos. Sper ca și eu am fost pe măsura așteptărilor. Abia aștept următoarea petrecere. Va pup pe toți cu drag.🤗

  • Caty:

   Draga Iren și Costi, sunteți niște oameni în primul rind cu suflet mare va completați unul pe celalalt, succesul unuia este reușită celuilalt va ajutați în tot ce faceți asta înseamnă o mare dragoste ce va unește, eu personal VA MULȚUMESC, parca ați fost copii mei care au dorit ca mama lor sa se simpla bine. Ptr mine au fost 4 zile fantastice și cred ca TU Iren, păstorește o NAȚIE de OAMENI MULTUMITI, o nație care va mai creste, SA FIȚI SĂNĂTOȘI 

  • Cristina:

   Va mulțumesc tuturor și aștept cu nerăbdare următoarea doza de distracție. Multumesc frumos Irene ptr toată organizarea, lui Costi ptr ca a fost promt când a fost solicitat sa ne facă poze, lui dom’ șofer Cristi, pentru amabilitate și toleranță și nu în ultimul rând mesei „nr 1″…🫶

  • Onorica Mura:

   Mulțumesc Irene o excursie minunata cu mult divertisment, o pregătire ireproșabilă și tu o buna organizatoare, amabila, atentă cu toti, un grup minunat, mulțumiri și șoferului Cristi 😍😍😍😍

  • Dna Didina:

    

   Draga mea Irene… esti un suflet minunat, la fel si Costi….fără cuvinte, pui suflet în tot ceea ce faci, ca totul sa fie nu bine, ci foarte bine, sa mulțumești întreg grupul, faci ca toti sa se simta cat mai bine, cred ca, este HARUL tău, sa faci in asa fel incat oamenii de lîngă tine sa se simtă foarte bine si dai tuturor energia pozitivă pe care o ai…multumesc mult draga mea, sa fi sănătoasă și binecuvântată alături de cei dragi!!! Ești deosebita ,m-am simțit atît de bine cu acest grup frumos , și totul a fost bine organizat de tine. Totul a fost perfect, iar Costi îi mulțumesc pentru pozele frumoase ,Șoferului Cristi îi mulțumim că ne adus sănătoși acasă. Totul a fost frumos și mult respect va iubesc.
   OAMENII SÂNT MULȚUMIȚI!!!🙏❤😘❤😘😘😘😘

  • Mariana Irimia Ploiesti:

   Multumesc Irena si Costi pentru organizare, domnului Cristi ca ne plimba in siguranta, Iulian si Mihaelei ca au adus un vin foarte bun si tuturor oamenilor minunati pe care i-am inalnit si reintalnit. Sunt ingredientele ce au facut aceasta excursie minunata.

  • Mihaela:

   Acum am terminat de compus, asa cum m-am priceput:
   Mihaela ma numesc si despre Irene Driscu, vreau sa va vorbesc. Detine o agentie, OAMENI MULTUMITI, se stie… o alta denumire chiar nu se potrivea. Dar hai sa-i luam pe rand, echipa nu e mare, doar trei persoane are si va spun de fiecare.
   Sa incepem chiar cu ghida,IRENE-ALINDA, ea este omul care rar tie dat sa-l intalnesti si odata pragul de-i pasesti, tu nu regreti nimic si vrei sa mai revii. Face excursii minunate, obiectivele’s frumoase, nu vrei sa stii cum te hraneste si noaptea’n somn cum te inveleste. Dar buzunarul nu-l goleste pentru ca ea sigur te mai vrea, sa-i mai fii alaturea. Aici sa stiti ca ma refer ca mananci bine si dormi la fel… Iar dupa fiecare masa, distractia-i la ea acasa. A doua zi esti obosit, ca seara de… ai petrecut… cum sa pleci tu la culcare cand petrecerea e mare??Acum trec mai departe, la minunatul ei barbat, un om super de treaba, cel mai bun fotograf. Tu nu te mai obosesti poze sa faci, le iei direct dupa grup si pe facebook le-ai postat. Un om de mare calitate, cu mult bun simt si pus pe glume frate. Noroc cu el de o sa dai, zici ca-l cunosti de-o viata. Pe ganduri nu mai stai, vrei sa revii in agentia noastra. Doar esentialul, eu v-am spus despre el, acum trec mai departe, la cel mai bun sofer. Asa cum pleci la drum, asa te intorci acasa, in mare siguranta. Firma de transport Anelis, se numeste, soferul este de poveste, rade si glumeste, dar volanul nu-l clinteste, merge sigur si drept inainte!

   In cateva cuvinte, eu v-am povestit despre Agentia „OAMENI MULTUMITI”!

   De va doriti sa ne cunoasteti, noi va asteptam si cu siguranta nu veti regreta, va garantam.
   Cine sunt? Sunt Mihaela, v-am spus si la inceput, de patru ani m-am nascut in aceasta agentie, cu Oameni Multumiti, chiar sunt fericita ca fac parte din ea, sunt sarea si piperul cand plec la drum cu ea. Va astept cu nerabdare, sa vedeti ca nu va mint, sunt excursii minunate, ramai cu clipe frumoase.

   Ar mai fi multe de spus, dar nu va dezvalui tot, chiar aseara m-am intors de la Revelionul super frumos, care este doar al nostru, al Oamenilor Multumiti. Avem si GALA vreau sa stiti, tot de Oameni Multumiti, premii multe decernam. AAA Doamnelor si de 8 martie petrecem!

   De acum, de la Revelion, mai avem un membru nou, cu formatia CRISTAL, solista ne-a adus pe val. Marilena Adascalitei e frumoasa, fara fite, daca vrei sa auzi cum canta, fati bagajul, hai cu noi!

   Gata, am ca am spus cam multe, restul ce mai vreti sa stiti, sunteti mereu bineveniti in agentia OAMENI MULTUMITI

  • Petruta Oprea – mester popular:

   Mulțumesc mult pentru tot. Ați fost minunați. Ma simt ca un fluture eliberat care de miine poate sa facă lucruri minunate pentru cei dragi. Va doresc tot binele din lume și sa ne vedem cu bine! Vă pup.

  • SÂNZIANA DRAGALAN:

   Dragă Irene, mulțumesc frumos pentru organizarea acestui minunat eveniment: Revelionul Oamenilor Mulțumiți! Să fim sănătoși și mulțumiți de ceea ce ne oferă Bunul Dumnezeu, prin oamenii pe care îi întâlnim în trecătoarea și scurta noastră viața! Mulțumesc! SÂNZIANA 🤗❤️💛💙

1 2 3 18