Despre

De la tamaduitor de trup la tamaduitor de suflet. De la asistent medical la ghid de turism. Exista mai multe feluri de a le fi de folos oamenilor si de a le oferi o Bucurie, o Imbratisare, Un Zambet, dar si un Multumesc. Asta mi-am dorit dintotdeauna… atunci, ca şi acum! Am dorit din suflet sa cunosc lumea! Lumea cea mare şi frumoasă!

 

 

Cine suntem? Suntem o mare echipa. Echipa Oameni mulțumiți, oameni care au intrat de buna voie in aceasta echipa și care s‐au declarat multumiti. Oameni de vârste diferite, cu meserii diferite, cu gusturi diferite, având un numitor comun. Toți, oameni cu suflet mare, deschiși, dornici să găsească alături de noi acel ceva după care tânjeau.

După obiectul de activitate din statut suntem agenție de turism. Ca orice agenție trebuia să avem un nume. Suntem Oameni Mulțumiti. Pentru că am pus suflet în ceea ce făceam, sigla noastră nu putea fi altceva decât o inimă. Pentru cine bate inima noastră? Pentru oameni. De aceea am așezat în inima noastră doi oameni. Ce‐și zic cei doi? Dăruiește, Mulțumește, Îmbrățișează, cuvinte care au devenit sloganul nostru.

IF-i 3460_polita semnata OAMENI MULTUMITI

Licenta Oameni multumiti

 

Parerile prietenilor

Impresii ale celor care au fost cu Oameni multumiti

  • Ionita Niculina – Excursie Alba Iulia:

    

    

   Fata noastră! Prietena noastră, merita din plin aprecierile noastre! Și ceilalți doi, Cristi și Gabi. Toti pe locul intai! Multumim!

  • Constanta Popa – Excursie Alba Iulia:

    

    

    

   O altă excursie de marca”O ameni multumiti”!
   Multumim intregului grup organizator!
   Absolut totul la superlativ!Avem din nou amintiri minunate!Multumim frumos!

  • Andrei Adascalitei – Excursie Prislop- Alba Iulia:

    

    

    

   Totul la superlativ ,nu am cuvinte ,excursie pt inima și pace ,pentru frumusețe interioara ,oameni mulțumiți și minunați, sa ne fie de folos și sa ne reîntâlnim cu acești eroi care organizează astfel de evenimente .STIMA SI RESPECT .

  • Lucica Pecie Excursie Alba Iulia:

    

    

    

    

   Cu respect, admiratie, si iubire pentru Irene, care ne dăruiește cu generozitate de fiecare dată timpul, priceperea si dragostea ei! MULTUMIM ❤️

  • Daniela Oncescu – Excursie Cheile Valsanului:
   Multumim pentru locurile frumoase in care ne-ai dus si pentru surpriza cu care ne-ai bucurat inimile! Timpul petrecut printre lalele a fost de neuitat si a incheiat o zi despre care o sa ne amintim cu placere!🤗👏👏
  • Pirvu Caliopa – Excursie Cheile Valsanului:

    

    

   Agentia „Oameni mulțumiți” merită toată aprecierea turiștilor care au fost privilegiați să cunoască această familie de oameni minunați, fericiți și bineînțeles mulțumiți! Regret nu pot fi prezentă mai des! Dar de fiecare dată eu și prietenele mele ne întoarcem cu energie pozitivă și cu prieteni noi de calitate! Felicitări din toată inima pentru ceea ce faceți! Totul la superlativ! Sa fiți sănătoși, fericiți și binecuvântați! 👏👏👏🥰

  • Saulea Vasilica – Balul Martisorului:

   A fost o escapadă demnă de urmat oricând și cu alte itinerarii , cu același organizator, cu grup extins dacă se poate, cu participanți fără dureri de genunchi, cu alte cuvinte totul la SUPERLATIV 👏👏👏👏👏👏💐💐💐. Felicitări Irene pentru tot ceea ce faci ca toți participanții să își dorească să revină în gașca veselă!🤪🤪🤪🤪iar Ionuț Fintoiu să îl avem alături de fiecare dată pentru a ne încânta sufletul cu muzica lui 👏👏👏👏

  • Ionela Capdefier Excursie manastiri din Giurgiu:
    
    
    
    
   Si pentru ca, mi-am propus ca incepand cu anul 2024, Bunul Dumnezeu sa fie in tot si in toate mult mai mult decat pana acum, azi am fost in prima excursie, un circuit al unor manastiri din jurul Bucurestiului. Intrucat, in decembrie m-am inchinat la Darurile Magilor la Manastirea Pantocrator dar, nu am admirat-o in voie si nu m-am rugat suficient, Bunul Dumnezeu mi-a oferit ocazia de a ma reintoarce mai repede decat m-am asteptat. Azi, aici m-am inchinat la moastele Sf. Prooroc Ioan Botezatorul, ale Sfintei Mucenite Maria Magdalena si la crucea ce contine o particica din lemnul Sfintei Cruci pe care a fost rastignit Mantuitorul. Ca de obicei pe langa trairile deosebite si emotia revenirii in judetul copilariei, am calatorit cu #AgentiaOameniMultumiti cu care, chiar traim sentimentul de oameni multumiti.
   Multumesc Doamne pentru tot!
  • Ionita Niculina – Excursie Manastiri Giurgiu:

   Balsam pentru suflet! Locuri mununate! Oameni frumosi si intelepti care ne-au purtat si incantat cu spusele lor, si ne-au purtat prin istorie si credinta! Multumesc! Doamne ajuta!

  • Roxana Cvasa – Excursie Manastiri in Giurgiu:

    

   Privind înapoi spre ziua de azi am o pace in suflet și am o mulțumire tăcută căci am cunoscut nu numai persoane mulțumite dar și deosebite. Mulțumesc și pana nu se sfârșește ziua îmbrățișărilor o imbratisez in primul rând pe Irena, apoi pe Gabi și pe domnul Cristi (căci frunza verde de piper, sa trăiască dom’ șofer) și mai ales va imbratisez pe toate, doamne minunate!

1 2 3 23