Despre

De la tamaduitor de trup la tamaduitor de suflet. De la asistent medical la ghid de turism. Exista mai multe feluri de a le fi de folos oamenilor si de a le oferi o Bucurie, o Imbratisare, Un Zambet, dar si un Multumesc. Asta mi-am dorit dintotdeauna… atunci, ca şi acum! Am dorit din suflet sa cunosc lumea! Lumea cea mare şi frumoasă!

Aşa ca s-a întâmplat sa o întâlnesc pe Rodica. Şi ea dorea să cunoască, sa recunoască, să descopere, să redescopere lumea, să caute locurile şi oamenii săi frumoşi.

Apoi l-am întânit pe Cristi, el era un călător devotat! Si foarte bine ne-am potrivit! Si, cu ajutorul lor, s-a prins a se rotunji o trupă superfaină, o trupă minunată, dar mai ales sufletista! Şi am pornit la drum! Pe cale, grupul nostru s-a tot întregit si s-a rotunjit.

Hai! Veniţi ŞI VOI? Veniţi să vă alaturati grupului OAMENI MULŢUMIŢI!

 

Cine suntem? Suntem o mare echipa. Echipa Oameni mulțumiți, oameni care au intrat de buna voie in aceasta echipa și care s‐au declarat multumiti. Oameni de vârste diferite, cu meserii diferite, cu gusturi diferite, având un numitor comun. Toți, oameni cu suflet mare, deschiși, dornici să găsească alături de noi acel ceva după care tânjeau.

După obiectul de activitate din statut suntem agenție de turism. Ca orice agenție trebuia să avem un nume. Suntem Oameni Mulțumiti. Pentru că am pus suflet în ceea ce făceam, sigla noastră nu putea fi altceva decât o inimă. Pentru cine bate inima noastră? Pentru oameni. De aceea am așezat în inima noastră doi oameni. Ce‐și zic cei doi? Dăruiește, Mulțumește, Îmbrățișează, cuvinte care au devenit sloganul nostru.

IF-i 3460_polita semnata OAMENI MULTUMITI

Licenta Oameni multumiti

 

Parerile prietenilor

Impresii ale celor care au fost cu Oameni multumiti

  • Dragalan Sanziana:

   Mulțumesc Nicoletei că a avut inspirația să mă invite in această călătorie și mă bucur că am petrecut timp de calitate alături de oameni minunați 🤗

  • Anca Stefan:

   Anca Stefan mulțumește din suflet agentie organizatoare pentru minunatul REVELION organizat la Avrig, respectiv IRENEI SI LUI COSTI! M-AM SIMȚIT FOARTE BINE, vin si anul viitor! Am cunoscut oameni minunati! Sa fim fericiti impreuna in toate excursiile!
   Am uitat de Cristi! Un sofer bun la superlativul absolut! Adică altul mai bun nu exista!

  • Ganea Maria:

   Într-o zi de toamnă, împreuna cu oamenilor frumoși, am vizitat muzeul orașului Râmnicu Sărat, „pastorit” cu tenacitate de domnul Maciuca Alexandru. A fost o adevărată placere și o bucurie imensă să poposim pentru cateva ore in Complexul Brâncovenesc construit în 1691-1697, din care face parte și Biserica „Adormirea Maicii Domnului” – pictată de renumiții Constantinos și Pârvu Mutu.

   Dăruiește Multumeste Îmbrățișează
   Oameni cu oamenilor frumosi

  • Constanta Draceanu:

   Astazi am poposit intr-un colt de rai cu o casa plina de „comori” inestimabile: picturi, tablouri pe sticla si alte obiecte adunate in timp si expuse cu multa grija si cu gradina frumoasa. Multumim familiei Maciuca pentru primirea facuta. Asteptam urmatoarea vizita … cu muzica in gradina …
   A fost si cu „yami yami” de toamna din gradina oamenilor frumosi, familia Maciuca. De remarcat si muzeul orasului „pastorit” cu tenacitate de domnul Maciuca si masa „însorita” de la „Eden” … ce mai … chiar asa, pentru o zi am fost in rai … Multumiri maxime familiei primitoare, grupului curajos, celei care a dat ideea de eveniment si organizatorilor.🤗

  • Anonim:

   Mulțumesc lui Dumnezeu că existam unii pentru alții, într-o armonie cu parfum de trandafiri, gust de smochini… și tot ce ne-a fost oferit azi la Casa Mosescu și familia Maciuca! Vă îmbrățișez cu drag, pe toți! Va multumesc pentru tot tuturor si mai ales echipei care a facut posibila aceasta intalnire.

  • Cristina Roiu:

   O zi superba. Soarele a fost cu noi, Dumnezeu ne-a ocrotit. Oameni minunați, gazdele noastre de azi. A fost o adevarata placere și o bucurie sa ii ascultam. Am tras cu ochiul în biblioteca dansilor. Deja caut unele carti care le am văzut acolo. Multumim Irena Driscu ca ai facilitat aceasta intalnire cu oameni minunati.

  • Rely Svet:

   Vă mulțumesc pentru ziua de ieri, zi cu soare, oameni cu suflet bun, obiective noi, veselie, Casa Moșescu cu gradina, puse în valoare de familia Măciucă, m-au transpus în vremuri de mult apuse.

  • Roxana Halmagi:

   Au fost momente magice, de neuitat, la Casa Moșescu! Mulțumesc din inimă familiei Măciucă pentru deschiderea de a ne primi în acest spațiu încărcat de istorie și emoție. De asemenea, țin să mulțumesc atât pentru ospitalitate, cât și pentru generozitatea de a ne însoți și prezenta atât de frumos Complexul Brâncovenesc din Râmnicu Sărat!

  • Alexandra Stanomir:

   Ne-am simțit bine împreună. Toată excursia a fost o surpriză plăcută, ne-a creat starea de bine, bucurie și mulțumire pe care o dorim cănd călătorim, iar Delta a fost mult mai frumoasă alături de voi.
   Vom reveni cu drag pentru alte excursii, în funcție de obiectivele propuse. Suntem, „Oameni mulțumiți”!
   Doamne ajută!
   Multă sănătate și toate cele bune tuturor! 🙏😘🌻

  • Mirela Petcu:

   Miii și Mii de mulțumiri din tot sufletul pentru ca sunteți oameni minunați și m-ați ajutat enorm în această superbă excursie! Sincer ați fost familia mea și doresc să ne reîntălnim curănd într-o altă excursie în aceeași formulă! Piciorușul meu, e mult mai bine și pot merge datorită vouă! Nu îmi pot exprima aprecierea în cuvinte 🥰🤗😁

1 2 3 16