Despre

De la tamaduitor de trup la tamaduitor de suflet. De la asistent medical la ghid de turism. Exista mai multe feluri de a le fi de folos oamenilor si de a le oferi o Bucurie, o Imbratisare, Un Zambet, dar si un Multumesc. Asta mi-am dorit dintotdeauna… atunci, ca şi acum! Am dorit din suflet sa cunosc lumea! Lumea cea mare şi frumoasă!

Aşa ca s-a întâmplat sa o întâlnesc pe Rodica. Şi ea dorea să cunoască, sa recunoască, să descopere, să redescopere lumea, să caute locurile şi oamenii săi frumoşi.

Apoi l-am întânit pe Cristi, el era un călător devotat! Si foarte bine ne-am potrivit! Si, cu ajutorul lor, s-a prins a se rotunji o trupă superfaină, o trupă minunată, dar mai ales sufletista! Şi am pornit la drum! Pe cale, grupul nostru s-a tot întregit si s-a rotunjit.

Hai! Veniţi ŞI VOI? Veniţi să vă alaturati grupului OAMENI MULŢUMIŢI!

Cine suntem? Suntem o mare echipa. Echipa Oameni mulțumiți, oameni care au intrat de buna voie in aceasta echipa și care s‐au declarat multumiti. Oameni de vârste diferite, cu meserii diferite, cu gusturi diferite, având un numitor comun. Toți, oameni cu suflet mare, deschiși, dornici să găsească alături de noi acel ceva după care tânjeau.

După obiectul de activitate din statut suntem agenție de turism. Ca orice agenție trebuia să avem un nume. Suntem Oameni Mulțumiti. Pentru că am pus suflet în ceea ce făceam, sigla noastră nu putea fi altceva decât o inimă. Pentru cine bate inima noastră? Pentru oameni. De aceea am așezat în inima noastră doi oameni. Ce‐și zic cei doi? Dăruiește, Mulțumește, Îmbrățișează, cuvinte care au devenit sloganul nostru.

Licenta Oameni multumiti

Polita asigurare Oameni multumiti

Parerile prietenilor

Impresii ale celor care au fost cu Oameni multumiti

  • Cristina Cristea:

   Multumesc frumos Irene. Multumesc pentru aceasta zi mai mult decat perfecta. Chiar daca a fost nor afara, in sufletele noastre a fost numai soare. Soare si bucurie, soare si veselie, soare si voie buna. Multumesc pentru tot. Multumesc ca faci parte din viata mea. Mult succes in continuare.

  • Fam. Gruia:

   Ajunsi acasa revizui fiecare moment al zilei. A fost un regal pentru trup si suflet. Simtim bucurie, bucurie, bucurie si multa fericire. Va multumim din suflet.

  • Anonim:

   Tin sa multumesc tuturor, incepand cu organizatorii agentiei Oameni Multumiti , „ghidusei”, Raluca Busuioc, Parintelui Mihai, solistului Ionut Fintoiu, turistilor, pentru O ZI TRAITA IN „RAI”. Nu am sperat ca va fi cu adevarat, Minunata! Vom reveni cu placere in grup!

  • Jeni:

   Impreuna am vazut locuri frumoase, ne-am emotionat in fata altarelor bisericilor sau manastirilor care ne-au adus mai aproape de Dumnezeu! Deopotriva am cinstit pe Sfanta Maria asa cum se cuvine!

   Pentru toate acestea, dar si pentru cele viitoare multumesc organizatorilor din Bucuresti si de la munte!

   Pentru a verifica aprecierile si trecerea rapida a timpului petrecut frumos, e simplu: inscrieti-va intr-o excursie a agentiei Oameni Multumiti!

  • Mihaela Mihai:

   Va multumesc pentru ziua minunata petrecuta impreuna, zi dupa care ma simt intr-adevar un om multumit!

  • Maria Pana:

   Multumesc mult pentru ziua de ieri. Feliicitari pentru minuozitatea cu care ati pregatit totul, ceea ce nu este o noutate!

  • Niculina Ionita:

   Am fost in Gradina Maicii Domnului, unde am constatat ca Traditia si Speranta sunt pe drum bun, ca Oameni Frumosi din partea locului s-au intalnit cu Oameni Minunati!

   Toate la un loc pe un Picior de Plai, pe-o gura de Rai, in satul Ciocanul, la Dambovicioara, judetul Arges.

  • Natalia Mitache – Excursie Delta Dunarii:

   Mi-a placut maaaxim aceasta excursie in Delta Dunarii!

  • Constanta Ciorogaru – Excursie Delta Dunarii:

   O excursie minunata, multumesc frumos pentru tot ceea ce ne-ai oferit Irene, tie si echipei tale minunate!

  • Elena Manolescu – Excursie Delta Dunarii:

   A fost minuuuunaaat!!

   Mult peste asteptari…

   Multumim mult si …asteptam sa ne mai duci in locuri asa frumoase…

1 2 3 14