Despre

De la tamaduitor de trup la tamaduitor de suflet. De la asistent medical la ghid de turism. Exista mai multe feluri de a le fi de folos oamenilor si de a le oferi o Bucurie, o Imbratisare, Un Zambet, dar si un Multumesc. Asta mi-am dorit dintotdeauna… atunci, ca şi acum! Am dorit din suflet sa cunosc lumea! Lumea cea mare şi frumoasă!

 

 

Cine suntem? Suntem o mare echipa. Echipa Oameni mulțumiți, oameni care au intrat de buna voie in aceasta echipa și care s‐au declarat multumiti. Oameni de vârste diferite, cu meserii diferite, cu gusturi diferite, având un numitor comun. Toți, oameni cu suflet mare, deschiși, dornici să găsească alături de noi acel ceva după care tânjeau.

După obiectul de activitate din statut suntem agenție de turism. Ca orice agenție trebuia să avem un nume. Suntem Oameni Mulțumiti. Pentru că am pus suflet în ceea ce făceam, sigla noastră nu putea fi altceva decât o inimă. Pentru cine bate inima noastră? Pentru oameni. De aceea am așezat în inima noastră doi oameni. Ce‐și zic cei doi? Dăruiește, Mulțumește, Îmbrățișează, cuvinte care au devenit sloganul nostru.

IF-i 3460_polita semnata OAMENI MULTUMITI

Licenta Oameni multumiti

 

Parerile prietenilor

Impresii ale celor care au fost cu Oameni multumiti

  • Excursie in Grecia – semnat de Nico:

   Vacanta din Kefalonia a fost de vis ….apele de un smarald cristal ,plajele cu nisip magnific ,in combinatie cu peisajele inflorite mi-a oferit momente de neuitat .
   Atmosfera de veselie si fericire creata de OAMENI MULTUMITI a fost la superlativ.Ii multumesc divinitati ca te-am intalnit Irene 🙏❤️🥰

  • O mica concluzie a excursiei din Grecia – Semnat Petruța:

    

    

   Mulțumesc, OAMENI MULTUMITI pentru încă o experienta minunata, plină de relaxare și surprize plăcute în insula Kefalonya din Grecia. Pe toată perioada excursiei organizatorul ne-a răsfățat cu cafea în fiecare dimineață, mic dejun, prăjituri de casă și fotografii în care a surprins peisaje și momente inedite. The Best Driver, un om minunat care ne-a condus prin cele mai pitoresti locuri și în care sa ai toată încrederea ca ajungi cu bine la destinație. Ghidul, o doamna frumoasa la chip și suflet ne-a purtat prin istoria, legendele, tradițiile și gastronomia poporului grec. Grupul, o mana de oameni mulțumiți care s-au bucurat împreună de frumusețile acestei tari.

  • Anonim:

   A fost minunat! Compania Irenei, a Buninei, a Adrianei de aceasta data, felul cursiv si pasnic de a conduce al soferului, aerul curat, locurile minunate vazute, mie imi aduc linistea de care am atata nevoie!

    

  • Tamara Seitan – Excursie Sambata de Sus:

    

   Draga Irena sunt inca sub magia excursiei de ieri!
   Felicitari pentru organizare, dar mai ales pentru OAMENII MULTUMITI din grup!
   Multumesc foarte mult pentru ziua minunata petrecuta impreuna!
   Sa dea Dumnezeu sa repetam tot ce am trait frumos, cu bucurie!
   Te imbratisez cu drag si prietenie!

  • Ionita Niculina – Excursie Alba Iulia:

    

    

   Fata noastră! Prietena noastră, merita din plin aprecierile noastre! Și ceilalți doi, Cristi și Gabi. Toti pe locul intai! Multumim!

  • Constanta Popa – Excursie Alba Iulia:

    

    

    

   O altă excursie de marca”O ameni multumiti”!
   Multumim intregului grup organizator!
   Absolut totul la superlativ!Avem din nou amintiri minunate!Multumim frumos!

  • Andrei Adascalitei – Excursie Prislop- Alba Iulia:

    

    

    

   Totul la superlativ ,nu am cuvinte ,excursie pt inima și pace ,pentru frumusețe interioara ,oameni mulțumiți și minunați, sa ne fie de folos și sa ne reîntâlnim cu acești eroi care organizează astfel de evenimente .STIMA SI RESPECT .

  • Lucica Pecie Excursie Alba Iulia:

    

    

    

    

   Cu respect, admiratie, si iubire pentru Irene, care ne dăruiește cu generozitate de fiecare dată timpul, priceperea si dragostea ei! MULTUMIM ❤️

  • Daniela Oncescu – Excursie Cheile Valsanului:
   Multumim pentru locurile frumoase in care ne-ai dus si pentru surpriza cu care ne-ai bucurat inimile! Timpul petrecut printre lalele a fost de neuitat si a incheiat o zi despre care o sa ne amintim cu placere!🤗👏👏
  • Pirvu Caliopa – Excursie Cheile Valsanului:

    

    

   Agentia „Oameni mulțumiți” merită toată aprecierea turiștilor care au fost privilegiați să cunoască această familie de oameni minunați, fericiți și bineînțeles mulțumiți! Regret nu pot fi prezentă mai des! Dar de fiecare dată eu și prietenele mele ne întoarcem cu energie pozitivă și cu prieteni noi de calitate! Felicitări din toată inima pentru ceea ce faceți! Totul la superlativ! Sa fiți sănătoși, fericiți și binecuvântați! 👏👏👏🥰

1 2 3 23