Cadou

Plecand de la sloganul nostru, Daruieste, Multumeste, Imbratiseaza, ne-am gandit sa daruim o excursie fiecarui turist care participa la 10 excursii, si ce credeti? unii au preferat sa le daruiasca mai departe.

Asa ca, la sugestia unor prieteni, am introdus posibilitaeta de a oferi cadou o excursie.

Cum se poate face asta? Persoana care doreste sa daruiasca alege o excursie si o plateste, ne da datele celui caruia vrea sa o daruiasca si noi contactam persoana pentru detalii.

„Aleg sa daruiesc,  inveti sa primesti
Vreau doar sa te bucuri si sa zimbesti.
Nu ceri nimic si nu-mi esti dator
Eu sunt doar atit: un calator

Ofer cit pot si nu astept ceva inapoi
Tot ce-i in jur e grozav; si traieste prin noi.
Sunt o floare rara, asa cum unii mi-au zis.
Ce se-ntimpla aici greu de descris.”

Exemple:

Cu ocazia sarbatoririi a 50 de ani de casnicie, un cuplu a primit din partea copiilor cadou o excursie alaturi de grupul Oameni multumiti.

O alta surpriza a fost din partea unui cuplu care a daruit excursia primita, unei persoane care isi dorea sa ajunga la Prislop. A fost o bucurie atat a celor care au daruit cat si a celei care a primit.

In data de  31 martie familia Iosif a primit cadou excursia din Bulgaria-Lovech. A fost o bucurie sa fie alaturi de oameni multumiti si sa serbam impreuna ziua de Florii.

Tot la Lovech au primit cadou alte trei persoane, familia Gherasim si doamna Ileana, din partea unei cunostinte comune care a vrut sa le faca o bucurie dupa o revedere de cativa ani.