Andreea Bojinca

  • 15 iulie 2018

Poti sa mergi cu oameni multumiti in mai multe feluri. Stati asa, ca va explic.

Se poate sa calatoresti cu ei, adica sa te sui in autobuz si sa cobori la prima, pentru o cafea si o prajiturica, apoi la a doua pentu o manastire, si la a treia pentru o drumetie prin padure, si , si , si…

Si pe urma le vezi pozele pe facebook, comentezi, iti inchipui ca esti cu ei in autobuz, la teatru ori concert; la munte sau la salina, la crama sau la conac, acolo unde te duce « the best driver », in timp ce Rodica intoarce file de istorie, pe traseul ticluit de ghidusa Irena.

Mai nou, ii poti insoti citind pe website oamenimultumiti.ro. Caci, desi par de moda veche, luand tara la pas, cintind si schimbind retete de prajituri, Oameni multumiti sunt la zi cu tot ce e nou si modern.

Scriu de vreo 15 minute si mi se pare ca nu am spus esentialul: odata ce ai nimerit printre oameni multumiti si le-ai permis sa iti intre in suflet, ai tai sunt! Ii duci cu tine peste tot, vorbesti cu ei in gind, le zimbesti, le arati pe unde treci, rizi si te intristezi cu ei, te bucuri cu ei, te sfatuiesti cu ei, inveti de la ei, le trimiti salutari, le spui buna dimineasta si noapte buna. Si intr-o buna zi realizezi ca esti unul dintre ei. Cum s-o fi intimplat asta?