Despre participanti

  • 18 februarie 2018

Ca să descoperiți ce-i determină pe participanți să ni se alăture socotim că nimic nu-i mai edificator decât micul eseu al tatălui Irenei, Domnul Constantin, Tatu, cum îi zicem noi, care ni s-a alăturat în unele dintre ieșirile noastre. În acest eseu veți putea descoperi atât profilul participanților și spiritul care îi animă.

Mic eseu pentru Doamne
Mereu mă întrebam de ce iar și iar, aproape aceleași persoane vin la întâlnirile periodice de ieșire și recreere în natura, îndragostite de a descoperi locuri noi sau de a le revedea pe cele vechi.
In afara de strânsa prietenie ce vă leagă, mi-am dat seama că voi ați creat o stare de spirit extraordinară. Voi vă căutați, vreți să fiți împreună, vreți să comunicați, lăsând în urmă toate angoasele cotidiene și veniți la întâlnire cu inima și sufletul deschise.
Deși unele dintre voi nu mai sunteți chiar tinere, iertați-mi impolitețea,voi știți să vă distrați în mod deosebit.
Bravo! Vă mulțumesc că mi-ați dat prilejul să vă cunosc personal, deși vă știam deja din relatarile Doamnelor mele, Irena și Nini, și să vă spun că vă admir foarte sincer.
Pot spune ca voi ați depășit de mult sintagma de „Oameni multumiti”, sunteti mai presus de orice .Sunteți o stare de spirit care te invăluie și te vrăjește. Faceți parte din familie.
Cer iertare domnilor care fac parte din grup, că nu am amintit și de ei. Am vrut să mă adresez în exclusivitate doamnelor Rodica, Flori, Viky, Ana, Rely, Andreea, Florina , Anuta, Geta, Elly, Getica, Sanda, precum și tuturor celor pe care nu le-am numit, dar pentru care am de asemenea, aceeași stimă și considerație.
Închei, parafrazând cuvintele unui om drag mie: „Vă sărut duios și suav pe suflet și pe obrazul stâng”
TATU

Nici un alt comentariu sau apreciere n-ar fi fost mai potrivit pentru a explica spiritual familia Oameni Mulțumiți. Și da, Tatu, adică Domnul Constantin, este mereu cu noi în excursii. La loc de cinste, alături de bunica Ioana. Nu se poate să plecăm la drum fără grija pe care ne-o poartă.