Targurile de Craciun Oradea – Gyor -Viena -Budapesta – Debretin- Cluj Napoca

 

Prima zi ne indreptam spre Baile Felix si ne vom bucura de targul de Craciun de la Oradea. Cazare Baile Felix
A doua zi plecam spre Ungaria si ne vom opri la targul de Craciun de la Debretin, unde vom poposi vreo 2 ore, ca apoi sa ne indeptam spre Budapesta, unde vom efectua un tur de oras cu autocarul pe traseul: Dealul Cetatii (Bastionul Pescarilor, Biserica Mattyas si Palatul Regal), Bulevardul Andrassy (Opera), ne vom opri sa vizitam Piata de Craciun Sfantul Stefan.
Inainte de a parasi Budapesta o sa facem o plimbare cu vaporul pe Dunare. Cazare in Gyor.
A treia zi o sa ne indreptam catre targurile de Craciun de la Bratislava si Viena, ca apoi sa ne reintoarcem in Gyor, unde avem cazarea.
A patra zi o sa ne bucuram pe indelete de targul de Craciun de la Gyor, o sa avem timp de cumparaturi ca apoi sa ne indreptam spre cazarea din Cluj Napoca.
A cincea zi inainte de a ne indrepta spre Bucuresti depanand povesti despre targurile vizitate, vom petrece ceva timp si in targul de la Cluj Napoca.
 
 
Pachetul 400 euro include: transport, cazare 4 nopti cu mic dejun si 2 cine (la cazarile din tara), o plimbare cu vaporul pe Dunare la Budapesta, insotitori de grup.
Necesar buletin de identitate valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara.
Distribuția camerelor se face de către receptia hotelului.
Pentru loc preferential în autocar se achita 20E (banchetele 2,3,4 stanga/dreapta).
Pentru a beneficia de 2 locuri in autocar se achita 20E
Avans minim la înscriere: 50% pentru a rezerva locul. Excursia trebuie achitată integral cu 14 zile înainte de plecare. În cazul în care nu puteți participa suma NU se returnează. Nu se va returna avansul în cazul neprezentării la data, ora și locația de îmbarcare. În cazul în care nu puteți efectua călătoria vă rugăm să trimite-ți un înlocuitor, dar trebuie anuntata agentia dinainte.
In cazul nerealizarii numarului minim de participanti, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar.
Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii.
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile – 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
Nu sunt incluse in pachet intrarile la obiective si ghizi locali. 

 

 

 

 

Rezerva excursia Rezerva excursia