Circuit Maroc

Ziua 1: Casablanca Cina si cazare. 
Ziua 2: Casablanca – Rabat – FezMic dejun la hotel, vizităpanoramică a capitaleiadministrative și industriale a țării,Casablanca. Vom vizita Parque delas Unidas, elegantul cartier Anfa șipromenada Corniche, un bulevardcare merge de-a lungul mării pânăajungem la exteriorul MoscheeiHassan II. (Opțional, dacă esteposibil, puteți vizita interiorul săuunde iese în evidență tavanul șiminaretul impresionant, consideratcel mai înalt din lume).Plecare spre Rabat, capitalaRegatului. Centrul său istoric a fostdeclarat Patrimoniu Mondial decătre UNESCO în 2012. Turpanoramic al orașului: Palatul Regal(din exterior), Kasbah Oudaya(secolul al XIII-lea), cu priveliștea sa asupra estuarului râului Bouregrer, carese termină la Mausoleul lui Mohamed V, lângă care se află turnul Hassanneterminat.După vizită, plecare spre Fez. Cina si cazare la hotel. 
Ziua 3: FezMic dejun la hotel, plecare pentrua vizita orasul: Fez este cel maivechi dintre Orasele Imperiale,considerat capitala Islamului dinMaroc. Fondată în 808 ca primacapitală politică, religioasă șiculturală de Moulay Idriss.Începem cu o vedere panoramicăde pe unul dintre dealurile care înconjoară orașul, iar apoi vizităm ușile debronz ale Palatului Regal și apoipe jos intrăm în medina pentru avizita interiorul unei Medersa(centru de studiicoranice), ateliere în cartiereleartizanilor, împărțite de bresle și încare se remarcă spectaculosulCartier a Tanarilor, piața demirodenii, souk-ul plin de viață șifântâna Nejarín. Continuareapriveliștii Fes care se bucură de oatmosferă de neegalat, bucurandu-va de plimbări de-a lungul larguluiBulevard al lui Mohamed V sau plimbându-vă pe străzile nesfârșite ale celeimai mari medine din lume vă vor face șederea o experiență de neuitat. Fezuleste mult mai mult: culoare, aromă, miros, viață și senzații care nu se uităniciodată…După vizită ne vom întoarce la hotel, Cina si cazare la hotel. 
Ziua 4: Fez – MarrakechMic dejun si cina 
Ziua 5: Marrakech Dpa mic dejun, plecare pentru a vizita orașul,cunoscut sub numele de „PerlaRoșie”. Alături de Meknes, Rabat șiFez, este unul dintre vechile OrașeImperiale, are numeroasemonumente declarate PatrimoniuMondial de UNESCO, care îl facprincipala atracție turistică a țării.Dimineata vom face vizitamonumentala incepand cu MinaretulKoutobia (sec. XIII), sora Giraldei dinSevilla, de armonie splendida si este inprezent farul si centrul spiritual alMarrakechului. Continuăm spreGrădinile Menara și Palatul Bahía,reședința fostului vizir, exemplu alEvului Mediu musulman și unde seremarcă camera ambasadorilor acesteia. Pe jos ne-am îndreptat către oșcoală pentru a descoperi cum se fac mirodeniile marocane și uleiul de argan.Scurtă oprire și plecare către Plaza de Jema el F´naa, centrul nervos almedinei, de unde pornesc toate aleile și souk-urile care o alcătuiesc, unadintre cele mai emblematice și pline de viață din lume. După-amiază liberă,Cina si cazare la hotel. 
Ziua 6: MarrakechMic dejun la hotel, Zi libera cu posibilitate de vizite optionale. Cina si cazarela hotel. 
Ziua 7: MarrakechMic dejun la hotel, la ora indicată transfer la aeroportul din Marrakech
 Hotelurile: Casablanca Oum Palace 4*Fez Atlas Saiss 4*Marrakech Dellarosa Suite 4*
 
Pretul include:
*Transferuri aeroport-hotel-aeroport cu asistență vorbitoare de limba engleză
*Transport terestru cu aer conditionat in functie de numarul de participanti
*7 nopti de cazare in hotelurile planificate sau similare (in functie de disponibilitate) intipul de camera indicat in regim de demipensiune (mic dejun + cina)
* Ghid vorbitor de engleză pe tot parcursul turului
*insotitor limba romana
*Vizite indicate în itinerariu cu bilete: Fez: Medersa, Rabat: Oudaya, Marrakech: Palatul Bahia Grădinile Menara
*Asistență vorbitoare de limba engleză de la agenția noastră de recepție disponibilă 24 de ore pe ziPretul nu include:
*Alte mese nu indicate ca fiind incluse
*Bauturi
* Bacșișuri, plata la destinație 40 EUR de persoană (ghid, hamali, șofer…)
*Asigurare
* Orice extra sau serviciu nespecificat în secțiunea anterioară
Notite importante :
*Ordinea itinerariului sau/si Zborul poate fi modificat din motive operaționale, fără notificare prealabilă, respectând conținutul programului.
*Este posibil ca un monument/loc de vizitat să fie închis pentru sărbători naționale, locale sau religioase, pentru care ne declinăm orice responsabilitate.
*Este responsabilitatea pasagerului să aibă toată documentația atât pentru intrarea cât și pentru ieșirea din țară.
Rezerva excursia Rezerva excursia