Cine e doamna Nina?

  • 20 ianuarie 2018

O doamna tare simpatica care infrunta viata cu inteligenta, curaj si optimist. Este prea modesta sa te invete ceva, dar ai ce invata de la ea!
Totdeauna a spus ca „VIATA E FRUMOASA si MERITA TRAITA DIN PLIN!” Are o placere deosebita de a povesti, cu mult umor, care te face sa te simti bine si sa iti doresti sa o asculti cat mai mult.

Ce spune povestitoarea despre ea:
„Sunt o femeie obișnuită din zilele noastre. Să scriu, nu mi-a plăcut în mod deosebit la școală. În schimb, să ascult povești de viață și să povestesc, mi-a plăcut și încă îmi mai place. Nu știu să spun precis cum, sau când mi-a venit ideea să povestesc, scriind. La început tentativele de a scrie au fost timide. Am împărtășit încercările mele doar cu familia și prietenii.

Și azi o povestire, mâine o amintire, s-au strâns ceva rânduri despre ce-mi aminteam că am văzut sau auzit. Unele scrieri erau mai stângace, altele mai reușite, unele mai vesele, altele mai triste. De la o zi la alta observam că acestea se înlănțuiesc cu oarecare ușurință. Asa am ajuns sa scriu prima carte „Popas printre amintiri” si urmeaza in toamna sa apara o a doua, care este in lucru.”

A acceptat imediat cand am rugat-o sa scrie povestioare despre excursiile noastre. Va lasam sa descoperiti singuri intamplarile din grupul Oameni multumiti.